Bemutatkozás

Tisztelt Látogató!

 

A Safe Tender Consulting Kft. megalakításakor az volt az elsődleges cél, hogy a korábbi évek során projektek előkészítésekor, megvalósításakor és ellenőrzésekor megszerzett tapasztalatot, az addig kialakult információs bázist, kapcsolati rendszert hasznosítsuk.

 

Szakértői segítséget adunk önkormányzatoknak, vállalkozásoknak, illetőleg minden olyan szervezet és intézmény számára, amely sikeresen kíván részt venni a pályázati és a közbeszerzési rendszerben. Állandó munkatársaink és együttműködő szakértőink munkabírása, széleskörű szakmai ismerete, tapasztalata és személyes elkötelezettsége jelenti azt a szellemi, technikai és humán hátteret, mellyel partnereink rendelkezésére állunk.

 

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy a mindenkor hatályos jogszabályok és etikai normák teljes betartásával szolgáljuk ügyfeleink érdekét, valamint a kölcsönös bizalmon és megelégedettségen alapuló együttműködésre törekszünk. Eddigi munkánk színvonala és partneri kapcsolataink hosszú távon is megfelelőnek bizonyultak a felénk támasztott elvárásoknak.

 

Reméljük, hogy a jövőben Önt is partnereink között üdvözölhetjük.

 

Dr. Hajdú Gergely, MBA, LLM, PhDc

ügyvezető