PROJEKT TERVEZÉS

Első lépésben, személyes találkozó és konzultáció során, megismerkedünk megbízónk terveivel, az ügyfél helyzetével, állapotával. Ezt követően áttekintjük a fejlesztési szándéknak megfelelő, rendelkezésre álló forrásteremtési lehetőségeket, pályázati konstrukciókat.

A következő lépésben átadunk egy kérdés- és dokumentumlistát, mely a pályázat elkészítéséhez szükséges információk alapját képezi és megnevezi a mellékletben csatolandó dokumentumait. A beérkező anyagok és dokumentumok alapján állunk neki a projekt megtervezésének, a pályázat összeállításának.

A tervezési feladat során szorosan együttműködünk az ügyfél által megjelölt kollégákkal annak érdekében, hogy a pályázat mindenképpen az ügyfél valós igényeire épüljön.

Tapasztalataink alapján az ügyfeleknek a legtöbb esetben cask nagyvonalú elképzeléseik vannak a fejlesztési irányokról, azonban a részletek kidolgozásában, valamint a szükséges tevékenységek egymásra hangolásában sok esetben igényelnek segítséget, melyet biztosítani tudunk.

Alapvető célunk, hogy ügyfeleink színvonalas fejlesztési projektjeinek megvalósítását a céloknak maximálisan megfelelő, magas szinten kidolgozott pályázatokkal segítsük.